Sitrusmarinoitu hedelmäsalaatti

20.12.2011
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Sitrusmarinoitu hedelmäsalaatti

Ainekset

4 annosta
1 1 prk (220 g) säilykeananaspaloja omassa mehussaan
2 1 prk (425 g/ 240 g) säilykepersikkaa
3 100 g kivettömiä rypäleitä
Marinadi
1 1,5 dl vettä
2 1 dl ruokokidesokeria
3 2 rkl sitruunamehua
4 yhden limetin mehu ja hienoksi raastettu kuori
5 0,5 tl jauhettua kardemummaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 19 g 75 g
Proteiinia 1 g 5 g
Rasvaa 0 g 1 g
Kuitua 2 g 10 g
Energiaa kJ 362 1449
Energiaa kcal 86 346

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton, Kasvis, Vegaani
Ruokalajit Jälkiruoat, Helpot & nopeat, Edullinen, Brunssi, Välipalat
Pääruoka-aine Hedelmät

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Mittaa kattilaan marinadin ainekset. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä keskilämmöllä 5 minuuttia. Valuta ja paloittele hedelmät. Kaada kuuma liemi hedelmien päälle. Anna jäähtyä ja siirrä peitettynä jääkaappiin maustumaan muutamaksi tunniksi.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: hedelmäsalaatti
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5