Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Sitrusjogurttijäädyke

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

4 kpl
Appelsiinia
2 dl
Kuohukermaa
1 kpl
Sitruunan raastettu kuori
1 dl
Sokeria
1 tl
Vaniljasokeria
4 dl
Maustamatonta jogurttia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori appelsiinit. Paloittele 3 appelsiinia pieniksi paloiksi. Pane kulhoon appelsiinipalat, vaahdotettu kerma ja loput aineista ja sekoita seos tasaiseksi. Laita seos jääkaappiin.Viipaloi viimeinen appelsiini ohuiksi viipaleiksi pistä ne kakkuvuoan tai annosvuokien pohjalle. Lisää tilkka vettä ja pane vuoka pakastimeen tunniksi. Lisää appelsiinijään päälle jäädykeseos.Jäädytä vähintään yön yli. Ota jäädyke pakastimesta noin 15 minuuttia ennen tarjoilua. Kumoa tarjoiluvadille ja koristele esimerkiksi suklaalastuilla.

Miltä maistui?
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 17.12.2004
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.