Siskonpihvit

14.2.2011
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Siskonpihvit

Ainekset

5 annosta
1 500 g siskonmakkaroita
2 4 keskikokoista keitettyä perunaa (jauhoinen lajike)
3 1 dl ruokakermaa
4 0,5 dl silputtuja aurinkokuivattuja tomaatteja
5 2 kananmunaa
6 ripaus rouhittua mustapippuria
7 0,5 dl silputtua ruohosipulia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 10 g 52 g
Proteiinia 15 g 73 g
Rasvaa 26 g 128 g
Kuitua 1 g 5 g
Energiaa kJ 1 380 6902
Energiaa kcal 330 1650

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Makkara

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Purista siskonmakkaroiden sisus kulhoon. Kuori perunat ja survo ne haarukalla hienoksi. Lisää kulhoon perunasurvos, ruokakerma, kananmunat, silputut aurinkokuivatut tomaatit, mustapippuri ja ruohosipuli. Sekoita tasaiseksi.Nosta kahden ruokalusikan avulla massasta pieniä pihvejä leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Levitä halutessasi pihvejä lusikan avulla hieman ohuemmiksi.Paista pihvejä 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia tai kunnes ne vaikuttavat kypsiltä ja saavat kauniin värin. Tarjoa pihvit esimerkiksi höyrytettyjen tai grillattujen kasvisten kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
© SOK
Avainsanat: peruna siskonmakkara
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5