Siskonmakkarapata

9.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Siskonmakkarapata

Ainekset

4 annosta
1 400 g siskonmakkaroita
2 2 porkkanaa
3 200 g lanttua
4 100 g selleriä
5 5 - 6 perunaa
6 pala purjoa
7 5 dl lihalientä
8 6 - 8 mauste- tai mustapippuria
9 0,5 tl suolaa
10 200 g pakasteherneitä
11 2 rkl hienonnettua persiljaa halutessasi

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 26 g 105 g
Proteiinia 20 g 80 g
Rasvaa 20 g 81 g
Kuitua 5 g 19 g
Energiaa kJ 1 546 6185
Energiaa kcal 370 1478

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Pataruoat
Pääruoka-aine Sianliha, Makkara

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Pese ja kuori porkkanat, lanttu, selleri ja perunat. Leikkaa porkkanat ohuiksi viipaleiksi, lanttu ja selleri pieniksi paloiksi ja perunat lohkoiksi. Huuhdo purjo huolella ja leikkaa viipaleiksi. Mittaa kattilaan lihaliemi ja mausteet. Kiehauta ja lisää porkkanat, lanttu ja selleri. Anna hautua miedolla lämmöllä n. 10 minuuttia kannen alla. Lisää perunat ja purjo. Jatka hauduttamista 10 minuuttia. Lisää herneet ja pursotetut tai leikatut siskonmakkarat. Keitä vielä noin 5 minuuttia. Halutessasi ripottele pataan hienonnettua persiljaa.

© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5