Siskispasta

14.2.2011
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Siskispasta

Ainekset

4 annosta
1 1 sipuli
2 1 valkosipulinkynsi
3 1 punainen chili
4 1 rkl rypsiöljyä
5 2 prk (à 370 g) yrteillä maustettua tomaattimurskaa
6 0,5 tl suolaa
7 1 rkl sokeria
8 0,5 rkl kuivattua oreganoa
9 500 g siskonmakkaroita
Lisäksi
1 400 g täysjyväpasta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 77 g 307 g
Proteiinia 24 g 94 g
Rasvaa 28 g 114 g
Kuitua 5 g 21 g
Energiaa kJ 2 763 11051
Energiaa kcal 660 2641

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Pastaruoat
Pääruoka-aine Makkara

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja silppua sipuli ja valkosipulinkynsi. Halkaise chili, poista siitä siemenet ja silppua chili hienoksi.Kuumenna öljy pannussa ja kuullota siinä sipuli- ja chilisilppua hetki. Lisää tomaattimurska, suola, sokeri ja kuivattu oregano. Hauduta kastiketta keskilämmöllä ja kannen alla noin 10 minuuttia.Purista siskonmakkaroista pieniä palleroita kuumaan tomaattikastikkeeseen. Kypsennä vielä 5 minuuttia. Maista ja lisää halutessasi suolaa.Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta pastasta vesi lävikössä ja sekoita siihen siskonmakkarakastike.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
© SOK
Avainsanat: pasta siskonmakkara
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5