Sisäfileepihvit

5.11.2012
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Sisäfileepihvit

Ainekset

4 annosta
1 600 - 800 g naudan sisäfileetä
2 ripaus suolaa
3 ripaus rouhittua mustapippuria
Paistamiseen
1 voita ja öljyä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 0 g 0 g
Proteiinia 37 g 148 g
Rasvaa 10 g 40 g
Kuitua 0 g 0 g
Energiaa kJ 1 004 4017
Energiaa kcal 240 960

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Naudanliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Nosta liha huoneenlämpöön noin tuntia ennen paistamista. Puhdista filee kalvoista ja pyyhi kuivaksi. Leikkaa filee neljäksi pihviksi. Muotoile pihvit käsillä pyöreiksi. Kuumenna pannulla voi-öljyseos. Pannu on valmis, kun rasva on vaaleanruskeaa, eikä enää kupli. Nosta pihvit pannulle. Paista kaksi pihviä kerrallaan, jotta pannu ei jäähdy. Anna pihvien paistua

rauhassa, kunnes niiden pintaan nousee punaisia nestepisaroita. Käännä pihvit ja paista toiselta puolelta vielä noin kaksi minuuttia. Nosta pihvit lämmitettyyn uunivuokaan ja mausta

suolalla ja pippurilla. Peitä foliolla ja anna pihvien vetäytyä hetken ennen tarjoilua.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: naudan filee naudanliha
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5