Sisäfilee ja piparjuurikreemi

3.11.2014
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Sisäfilee ja piparjuurikreemi

Ainekset

4 annosta
1 500 g naudan sisäfileetä
2 1 tl timjamia
3 1 tl rosmariinia
4 1 tl suolaa
5 margariinia ja öljyä paistamiseen
Piparjuurikreemi
1 1 dl ranskankermaa
2 1 rkl piparjuuritahnaa
3 ripaus suolaa
4 ripaus rouhittua mustapippuria
Lisäksi
1 rucolaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 1 g 3 g
Proteiinia 24 g 98 g
Rasvaa 18 g 72 g
Kuitua 0 g 0 g
Energiaa kJ 1 108 4431
Energiaa kcal 265 1059

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat
Pääruoka-aine Naudanliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Nosta filee huoneenlämpöön noin tuntia ennen kypsentämistä. Hiero yrtit ja suola lihan pintaan. Ruskista liha pannussa rasva-öljyseoksessa. Nosta filee uuniin paistomittarin kanssa ja anna kypsyä 175-asteisssa uunissa, kunnes sisälämpötila on 54-65 °C.

Kääri filee folioon 10 minuutiksi. Leikkaa fileestä terävällä veitsellä ohuita siivuja ja levitä ne tarjoiluvadille. Yhdistä piparjuuritahna ja ranskankerma ja lisää mausteet. Ripottele lihaviipaleiden päälle piparjuurikreemiä ja rucolaa.

© SOK
Avainsanat: naudan filee naudanliha
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5