Sipulisilli

3.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Sipulisilli

Ainekset

1 4 vähäsuolaista sillifileetä
Kastike:
1 2 rkl rypsiöljyä
2 2 rkl balsamietikkaa
3 0,25 tl valkopippuria
Väliin:
1 1 - 2 sipulia
2 1 pieni purjo
3 muutama viherpippuri

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 11 g
Proteiinia 8 g
Rasvaa 33 g
Kuitua 5 g
Energiaa kJ 1553
Energiaa kcal 371

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Lisäkkeet
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Liota sillifileitä 15 minuuttia kylmässä vedessä. Valuta ja kuivaa paperiin.Sekoita öljy, etikka ja valkopippuri ja sivele seos fileille molemmin puolin. Nosta fileet kelmussa jääkaappiin maustumaan muutamaksi tunniksi tai yön yli.Kuori ja viipaloi sipulit ja purjo niin ohuiksi viipaleiksi kuin pystyt.Viipaloi sillifileet ja nosta sipulirenkaiden kanssa kerroksittain tarjoiluastiaan. Murenna väliin viherpippureita.Tarjoa sillit kylmänä alkupalana kuumien keitettyjen perunoiden kanssa

Teksti:
Kuvat: Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
© SOK
Avainsanat: silli
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5