Sipulipihvit

15.7.2009
10 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Sipulipihvit

Ainekset

4 annosta
1 800 g porsaan ulkofileetä
2 2 rkl sinappia
3 1,5 tl suolaa
4 1 tl rouhittua mustapippuria
Paistamiseen:
1 margariinia ja öljyä
Lisäksi:
1 3 dl lihalientä
2 3 sipulia
3 2 tl öljyä
4 1 rkl sokeria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 8 g 33 g
Proteiinia 46 g 183 g
Rasvaa 14 g 54 g
Kuitua 1 g 3 g
Energiaa kJ 1 418 5672
Energiaa kcal 339 1356

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Leikkaa fileestä ohuita pihvejä. Nuiji ne kevyesti nuijalla tai nyrkillä. Mausta pihvit molemmin puolin sinapilla, suolalla ja pippurilla. Kuumenna rasva-öljyseos ja paista pihvit molemmilta puolilta noin 3 minuuttia. Nosta pihvit lomittain uunivuokaan. Huuhtele pannu lihaliemellä ja kaada lihojen päälle vuokaan. Pane vuoka 175-asteiseen uuniin. Kuori sipulit ja leikkaa ne renkaiksi ja paista pienessä tilkassa öljyä pannulla. Lisää pannulle sokeria väriä ja makua antamaan. Nosta sipulit kasoiksi pihvien päälle. Kostuta pihvejä ja sipuleita samalla vuoassa olevalla liemellä. Hauduta vielä 15 minuuttia. Tarjoile pihvit sinappimuusin ja esimerkiksi ruusukaali-pekonipaistoksen kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5