Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Sipulimuusi

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

800 g
Jauhoista perunaa, esim. rosamunda
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 dl
Ruokakermaa
1 dl
Perunoiden keitinlientä
1/2 tl
Suolaa
1 kpl
Ruukku ruohosipulia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Pese ja kuori perunat. Lohko perunat ja keitä kypsiksi suolalla maustetussa vedessä kuorittujen valkosipulinkynsien kanssa. Säästä osa keitinliemestä ja kaada loppu pois.Soseuta perunat ja lisää kerma, keitinliemi ja ripaus suolaa samalla hyvin sekoittaen. Hienonna ruohosipuli ja sekoita muusin joukkoon.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 20.1.2011
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.