Sipulimuusi

20.1.2011
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Sipulimuusi

Ainekset

4 annosta
1 800 g jauhoista perunaa, esim. Rosamunda
2 2 valkosipulinkynttä
3 1 dl ruokakermaa
4 1 dl perunoiden keitinlientä
5 0,5 tl suolaa
6 1 ruukku ruohosipulia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 32 g 129 g
Proteiinia 5 g 19 g
Rasvaa 4 g 17 g
Kuitua 2 g 9 g
Energiaa kJ 811 3243
Energiaa kcal 194 775

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Lisäkkeet
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Pese ja kuori perunat. Lohko perunat ja keitä kypsiksi suolalla maustetussa vedessä kuorittujen valkosipulinkynsien kanssa. Säästä osa keitinliemestä ja kaada loppu pois.Soseuta perunat ja lisää kerma, keitinliemi ja ripaus suolaa samalla hyvin sekoittaen. Hienonna ruohosipuli ja sekoita muusin joukkoon.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
© SOK
Avainsanat: peruna
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5