Sipuli-oliivipiiras

20.1.2008
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Sipuli-oliivipiiras

Ainekset

8 annosta
1 1 paketti (400 g) pakastepiirakkataikinaa
Täyte:
1 300 g sipulia
2 2 rkl oliiviöljyä
3 1 dl oliiveja
4 150 g (3 dl) juustoraastetta
5 1 kananmuna
6 2 dl ruokakermaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 26 g 208 g
Proteiinia 10 g 84 g
Rasvaa 26 g 204 g
Kuitua 3 g 26 g
Energiaa kJ 1 572 12576
Energiaa kcal 376 3006

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Leivonnaiset
Ruokatyypit Suolaiset leivonnaiset
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sulata taikina. Painele se voidellun piirasvuoan pohjalle ja reunoille. Kuori ja suikaloi sipuli. Kuullota se öljyssä pannulla. Kaada sipulit piirasvuokaan. Ripottele pinnalle valutetut ja viipaloidut oliivit. Levitä päälle juustoraaste. Sekoita kananmuna ja kerma, kaada vuokaan. Paista 200 asteessa uunin alatasolla noin 40 minuuttia, kunnes täyte on hyytynyt.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5