Sipsipossu

25.4.2018
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Sipsipossu

Valmiiksi maustetusta fileelankusta syntyy helposti texmex-versio, kun päällystät sen rouhituilla maissilastuilla ja cheddarjuustolla.

Ainekset

6 annosta
1 1 (n. 1 kg) porsaan fileelankku
2 1 rkl öljyä
3 0,5 pussia (à 200 g) maissilastuja
4 1,5 dl cheddarjuustoraastetta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 10 g 60 g
Proteiinia 37 g 220 g
Rasvaa 39 g 232 g
Kuitua 0 g 1 g
Energiaa kJ 2 230 13380
Energiaa kcal 533 3198

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

  1. Ota fileelankku huoneenlämpöön vähintään 1 tunti ennen grillaamista. Voit kypsentää lankun hiili- tai kaasugrillissä tai grilliparilalla.
  2. Kuumenna grilli. Sivele lihan pintaan öljyä, jos käytät grilliparilaa. Murskaa maissilastut ja sekoita juustoraaste joukkoon.
  3. Grillaa lihaa 3 minuuttia kummaltakin puolelta. Lisää sipsiseos pinnalle ja kypsennä fileelankkua 2–3 minuuttia epäsuorassa lämmössä grillissä tai 225-asteisessa uunissa. Paloittele annospaloiksi ja tarjoa esimerkiksi salaatin ja salsakastikkeen kanssa.
Teksti:
Kuvat: Anna Huovinen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5