Sinihomejuustoborssi

15.8.2010
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Sinihomejuustoborssi

Ainekset

4 annosta
1 300 g valkokaalia
2 1 porkkana
3 100 g juuriselleriä
4 4 punajuurta
5 1 iso sipuli
6 1 valkosipulinkynsi
7 2 rkl rypsiöljyä
8 2 rkl tomaattipyreetä
9 1 rkl omenaviinietikkaa
10 1 l kasvislientä
11 2 laakerinlehteä
12 2 tl timjamia
13 75 - 100 g sinihomejuustomurua

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 13 g 52 g
Proteiinia 8 g 33 g
Rasvaa 16 g 65 g
Kuitua 5 g 21 g
Energiaa kJ 971 3883
Energiaa kcal 232 928

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat, Edullinen
Ruokatyypit Keitot
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Suikaloi kaali. Kuori ja suikaloi juurekset. Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipuli. Kuullota vihannekset öljyssä pienissä erissä pehmeiksi. Lisää tomaattipyree, etikka, kasvisliemi, laakerinlehdet ja timjami. Keitä hiljalleen muutama tunti. Lisää sinihomejuusto noin 15 minuuttia ennen keittoajan päättymistä. Poista keitosta laakerinlehdet ja tarkista maku.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
© SOK
Avainsanat: kaali keräkaali punajuuri
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5