Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Sinihomejuustoborssi

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

300 g
Valkokaalia
1 kpl
Porkkana
100 g
Juuriselleriä
4 kpl
Punajuurta
1 kpl
Iso sipuli
1 kpl
Valkosipulinkynsi
2 rkl
Rypsiöljyä
2 rkl
Tomaattipyreetä
1 rkl
Omenaviinietikkaa
1 l
Kasvislientä
2 kpl
Laakerinlehteä
2 tl
Timjamia
75 - 100 g
Sinihomejuustomurua

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Suikaloi kaali. Kuori ja suikaloi juurekset. Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipuli. Kuullota vihannekset öljyssä pienissä erissä pehmeiksi. Lisää tomaattipyree, etikka, kasvisliemi, laakerinlehdet ja timjami. Keitä hiljalleen muutama tunti. Lisää sinihomejuusto noin 15 minuuttia ennen keittoajan päättymistä. Poista keitosta laakerinlehdet ja tarkista maku.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 15.8.2010
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.