Simpukkapenne

3.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Simpukkapenne

Ainekset

1 400 g pennepastaa
2 vettä, suolaa
3 1 salaattifenkoli
4 1 varsisellerin varsi
5 1 sipuli
6 2 dl vettä
7 25 g voita
8 1 - 2 valkosipulinkynttä halutessasi
9 40 g pakastepinaatia tai 0,5 dl tilli/fenkolilehtisilppua
10 1 yrttiliemikuutio, esim. valkosipuli-persiljakuutio
11 150 g öljyyn säilöttyjä simpukoita
12 200 g kuorittuja katkaravun pyrstöjä
13 Lisäksi mozzarellaraastetta

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 299 g
Proteiinia 85 g
Rasvaa 43 g
Kuitua 28 g
Energiaa kJ 8155
Energiaa kcal 1949

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Pastaruoat
Pääruoka-aine Katkaravut ja äyriäiset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta. Huuhdo ja suikaloi kasvikset ja laita ne kiehumaan veteen. Lisää voi. keitä kasvikset lähes kypsiksi. Mausta seos makusi mukaan ja murenna sekaan liemikuutio.Lisää simpukat ja katkaravut. Sekoita kuumentaen, mutta älä keitä enää.Kaada kuuma pasta valutettuna takaisin kattilaan. Lisää kuuma kasvis-simpukkaseos ja sekoita. Tarjoa heti juustoraasteen kanssa

Teksti:
Kuvat: Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
© SOK
Avainsanat: katkarapu pinaatti
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5