Silliperunapalat

22.5.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Silliperunapalat

Ainekset

4 annosta
1 8 - 10 pientä keitettyä perunaa
2 4 kovaksi keitettyä munaa
3 100 g ruohosipulituorejuustoa
4 1 - 2 tl maitoa
5 1 prk (150 g) silliä
6 punasipuli
7 tilliä
Lisäksi:
1 coctailtikkuja

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 26 g 102 g
Proteiinia 16 g 65 g
Rasvaa 18 g 72 g
Kuitua 1 g 5 g
Energiaa kJ 1 386 5542
Energiaa kcal 331 1325

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Helpot & nopeat, Edullinen, Piknik, Brunssi
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Leikkaa keityt perunat puoliksi ja poista niistä pienet kantapalat, jotta ne pysyvät pystyssä. Viipaloi keitetyt munat ja nosta jokaisen perunapuolikkaan päälle munaviipale. Notkista tuorejuustoa maidolla ja pursota tuorejuustosta ruusukkeet munaviipaleiden päälle. Nosta sillipala pinnalle. Työnnä jokaiseen perunaan cocktailtikku ja koristele perunapalat punasipulirenkailla ja tuoreella tilliä. Tarjoile kesäisinä alkupaloina tai pikkusuolaisena raikkaan juoman kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: peruna silli tuorejuusto
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5