Sillileivät

23.3.2015
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Sillileivät

Maukkaat sillileivät maistuvat alkupaloina tai kahvipöydän suolaisina tarjottavina. Itse marinoitu punasipuli viimeistelee sillileivät. Koristele tillillä.

Ainekset

8 kappaletta
1 8 viipaletta tummaa limppua
2 2 rkl margariinia
3 2 keitettyä perunaa
4 2 keitettyä kananmunaa
5 100 g matjessilliä
6 1 prk (150 g) ranskankermaa
7 tilliä
Marinoitu punasipuli
1 2 punasipulia
2 0,5 dl punaviinietikka
3 1 rkl sokeria
4 0,5 tl suolaa

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 18 g 148 g
Proteiinia 6 g 49 g
Rasvaa 9 g 74 g
Kuitua 2 g 18 g
Energiaa kJ 766 6130
Energiaa kcal 183 1465

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Helpot & nopeat, Edullinen, Piknik, Brunssi
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Valmista marinoitu punasipuli. Kuori sipulit ja leikkaa ohuiksi renkaiksi. Siirrä viipaleet kulhoon ja valuta päälle punaviinietikka. Lisää sokeri ja suola. Sekoita ja anna maustua vähintään 10 minuuttia.

Valuta marinadi pois sipulirenkaista. Voitele leivät. Kuori ja viipaloi perunat ja kanamunat. Nostele perunaa, munaa ja silliä leiville. Kaavi ranskankerma pakastuspussiin, leikkaa kulma pois ja pursota sitä leiville. Koristele tillillä.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5