Sillilaatikko

3.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Sillilaatikko

Ainekset

1 10 perunaa
2 2 tavallista matjessillifileetä tai 6 ravintolasillifileetä tölkistä
3 3 kesäsipulia varsineen
4 nippu tilliä
5 10 - 15 viherpippuria
Liemi:
1 6 dl maitoa
2 3 munaa
Vuokaan:
1 1 rkl voita tai öljyä
Pinnalle:
1 2 rkl korppujauhetta
2 1 - 2 viipaletta amerikanpekonia

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 146 g
Proteiinia 58 g
Rasvaa 46 g
Kuitua 10 g
Energiaa kJ 5220
Energiaa kcal 1248

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja viipaloi perunat. Viipaloi sillifileet ja sipulit varsineen huuhdottuina. Voitele uunivuoka. Lado vuokaan vuorotellen perunaa, sillipaloja ja sipulia. Ripottele väliin murskattua pippuria ja silputtua tilliä. Sekoita munat maitoon ja kaada liemi vuokaan. Paina aineksia niin, että vain päällimmäiset perunat jäävät näkyviin. Ripottele pintaan korppujauhe ja nosta lopuksi päälle pekoniviipaleet. Kypsennä laatikkoa 175-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia. Tarjoa lisänä salaattia ja näkkileipää.

Teksti:
Kuvat: Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5