Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Sillijäädyke

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

300 g
Sillifileetä, suolasilliä tai matjessilliä
1/2 dl
Silputtua tilliä ja ruohosipulia
2 kpl
Smetanaa
1/4 tl
Mustapippuria
3 dl
Kuohukermaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Poista sillistä ruodot mahdollisimman tarkkaan. Silppua silli aivan pieneksi hakkelukseksi. Sekoita keskenään silli, tillisilppu ja smetana. Mausta pippurilla. Vaahdota kerma ja yhdistä vaahto silliseokseen. Lusikoi seos jäädykevuokaan tai pieniin annosvuokiin ja pane pakastimeen. Anna jäätyä muutama tunti tai yön yli. Voit tehdä jäädykkeen valmiiksi pakastimeen jo muutamaa viikkoa ennen tarjoamista. Tarjoa uusien perunoiden kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 23.6.2008
|
Muokattu: 5.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.