Sillijäädyke

23.6.2008
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Sillijäädyke

Ainekset

4 annosta
1 300 g sillifileetä, suolasilliä tai matjessilliä
2 0,5 dl silputtua tilliä ja ruohosipulia
3 2 prk smetanaa
4 0,2 tl mustapippuria
5 3 dl kuohukermaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 16 g 62 g
Proteiinia 13 g 51 g
Rasvaa 64 g 257 g
Kuitua 0 g 0 g
Energiaa kJ 2 854 11415
Energiaa kcal 682 2728

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Lisäkkeet
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Poista sillistä ruodot mahdollisimman tarkkaan. Silppua silli aivan pieneksi hakkelukseksi. Sekoita keskenään silli, tillisilppu ja smetana. Mausta pippurilla. Vaahdota kerma ja yhdistä vaahto silliseokseen. Lusikoi seos jäädykevuokaan tai pieniin annosvuokiin ja pane pakastimeen. Anna jäätyä muutama tunti tai yön yli. Voit tehdä jäädykkeen valmiiksi pakastimeen jo muutamaa viikkoa ennen tarjoamista. Tarjoa uusien perunoiden kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: jäädyke parfait silli
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5