Sillicocktailit

3.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)

Ainekset

1 4 keitettyä perunaa
2 1 pieni purjo
3 200 g pakastettuja pikkuporkkanoita
4 1 pieni tlk matjes- tai tillisilliä
5 2 keitettyä munaa
6 muutama salaatinlehti ja sitruunamelissan oksa
7 rouhittua mustapippuria
8 4 rkl majoneesia

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 68 g
Proteiinia 33 g
Rasvaa 48 g
Kuitua 10 g
Energiaa kJ 3545
Energiaa kcal 847

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Keitä ja kuori perunat. Lohko ne lämpiminä tarjoilulaseihin tai -kulhoihin ja valuta päälle sillitölkin lientä. Lisää pakastekasvikset puolisulina sekä hiukan hyvin ohuiksi renkaiksi leikattua purjoa. Sekoita varoen.Keitä ja jäähdytä munat. Kuori ja puolita ne ja nosta kuhunkin lasiin yksi puolikas. Työnnä lasin reunaan salaatinlehti ja purjon vihreästä osasta leikkaamasi hapsu. Katso kuvaa!Nosta sillipalat annosten päälle ja mausta pippurirouheella. Peitä lasit kevyesti kelmulla ja nosta kylmään. Valuta jokaiseen annokseen ennen tarjoamista ruokalusikallinen majoneesia. Koristele annokset sitruunamelissan lehdillä.

Teksti:
Kuvat: Pekka Haraste,Studio Fotoni Oy
© SOK
Avainsanat: peruna porkkana purjo silli
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5