Silli-perunapaistos

24.6.2011
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Silli-perunapaistos

Ainekset

4 annosta
1 5 isoa keitettyä perunaa
2 1 (puna)sipuli
3 15 cm:n pala purjosipulia
4 1 prk (n. 240/120 g) silliä tai maustesilakkaa
5 1 ruukku tilliä
6 2 dl ruokakermaa
7 3 kananmunaa
8 1 tl rouhittua roseepippuria
9 ripaus rouhittua mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 22 g 89 g
Proteiinia 13 g 53 g
Rasvaa 16 g 65 g
Kuitua 2 g 7 g
Energiaa kJ 1 219 4875
Energiaa kcal 291 1165

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton
Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja viipaloi perunat. Kuori ja suikaloi sipuli. Huuhtele purjo huolellisesti ja suikaloi se.Lado uunivuokaan vuorotellen perunaa, sipulia, purjoa ja valutettua silliä tai maustesilakkaa.Ripottele päälle silputtu tilli. Yhdistä ruokakerma ja kananmunat ja mausta seos pippureilla. Kaada kerma-munaseos ainesten päälle. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 25-30 minuuttia tai kunnes paistos on saanut kauniin värin. Tarjoa salaatin ja leivän kera.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: peruna silli
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5