Silli-perunalaatikko

25.11.2015
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Silli-perunalaatikko

Silli-perunalaatikko syntyy helposti kotikeittiöstä löytyvistä aineksista. Tähän ruokaan voit käyttää yli jääneet keitetyt perunat, sillin ja kermatilkan.

Ainekset

3 annosta
1 500 g keitettyjä perunoita
2 1 sipuli
3 tilkka öljyä
4 4 rkl tillisilppua
5 75 g silliä
6 2 kananmunaa
7 1 dl kermaa
8 2 dl maitoa
9 0,5 tl suolaa
10 0,25 tl mustapippuria
11 2 - 3 maustepippuria
12 voinokareita

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 35 g 105 g
Proteiinia 14 g 42 g
Rasvaa 27 g 81 g
Kuitua 2 g 6 g
Energiaa kJ 1 849 5546
Energiaa kcal 442 1326

Huom! Laskelmassa ei ole huomioitu: voinokareita

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton
Ruokalajit Pääruoat, Lisäkkeet, Edullinen, Lounas
Ruokatyypit Kalaruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja viipaloi perunat. Kuullota silputtu sipuli öljyssä. Lado perunat, sillipalat ja tilli kerroksittain uunivuokaan. Sekoita muniin kerma, maito ja mausteet. Kaada seos vuokaan ja lisää pinnalle muutamia voinokareita. Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: matjessilli peruna silli
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5