Silli-mätileivät

22.11.2012
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Silli-mätileivät

Ainekset

8 kappaletta
1 8 viipaletta makeaa limppua, esim. Maalahden
Sillitahna
1 1 matjessillifilee
2 1 kovaksi keitetty kananmuna
3 1 pieni sipuli
4 3 rkl ranskankermaa
5 2 rkl hienonnettua tilliä ja ruohosipulia
6 ripaus rouhittua mustapippuria
Lisäksi
1 kirjolohenmätiä
2 ruohosipulia

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 19 g 149 g
Proteiinia 6 g 50 g
Rasvaa 6 g 49 g
Kuitua 1 g 10 g
Energiaa kJ 654 5231
Energiaa kcal 156 1250

Huom! Laskelmassa ei ole huomioitu: kirjolohenmätiä

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Kala
Makuja maailmalta Suomalainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Huuhtele ja valuta sillifilee. Kuori ja hienonna kananmuna ja sipuli. Hienonna silli ja sekoita munan ja sipulin kanssa. Sekoita joukkoon ranskankerma ja hienonnetut yritit. Mausta pippurilla. Sekoita. Siirrä jääkaappiin maustumaan muutamaksi tunniksi. Nosta leiville. Koristele mädillä ja ruohosipulisilpulla.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: matjessilli voileipä
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5