Silli à la russe

3.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Silli à la russe

Ainekset

1 2 matjessillifileetä
2 2 dl kuutioitua etikkapunajuurta
3 3 keitettyä munaa
4 2 sipulia
5 3 rkl kaprista
6 0,5 dl hienonnettua ruohosipulia
7 0,5 dl hienonnettua tilliä
Kastike:
1 1 dl majoneesia
2 2 rkl sinappia
3 2 rkl ranskankermaa
4 0,5 tl valkopippuria
5 0,5 tl suolaa

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 24 g
Proteiinia 28 g
Rasvaa 55 g
Kuitua 4 g
Energiaa kJ 2925
Energiaa kcal 699

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton
Ruokalajit Lisäkkeet
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Kala
Makuja maailmalta Venäläinen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Leikkaa sillifileet viipaleiksi. Kuori munat ja erottele keltuaiset ja valkuaiset. Hienonna sipulit ja valkuaiset ja keltuaiset erikseen. Nosta ainekset tarjoiluvadille omiin ryhmiinsä silliviipaleiden ympärille. Sekoita kastike ja nosta se silliviipaleiden päälle. .

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Avainsanat: punajuuri silli
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5