Silakkapihvit

20.7.2010
6 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Silakkapihvit

Ruisjauhossa pyöriteltävät ja voissa paistettavat silakkapihvit ovat herkullinen arkiruoka.

Ainekset

4 annosta
1 700 g silakkafileitä
2 1 tl suolaa
3 ripaus rouhittua valkopippuria
4 0,75 dl ruisjauhoja
5 ripaus suolaa
6 ripaus mustapippuria
Täyte
1 1 dl hienonnettua tilliä
2 1 dl hienonnettua ruohosipulia
3 2 rkl sinappia
4 öljyä ja margariinia paistamiseen

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 7 g 28 g
Proteiinia 30 g 120 g
Rasvaa 13 g 53 g
Kuitua 2 g 7 g
Energiaa kJ 1 118 4474
Energiaa kcal 267 1069

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Kuvalliset ohjeet

Fileiden maustaminen

1. Aseta puolet silakkafileistä työlaudalle nahkapuoli alaspäin. Mausta fileet suolalla ja valkopippurilla.

Täytteen valmistaminen

2. Sekoita täyteen ainekset keskenään.

Täytteen levittäminen

3. Jaa täyte silakkafileiden päälle.

Fileiden nostaminen

4. Nosta päälle loput fileet.

Fileiden käänteleminen jauhoseoksessa

5. Sekoita lautasella jauhot ja mausteet. Kääntele fileet jauhoseoksessa.

Fileiden paistaminen

6. Paista pannulla kummaltakin puolelta kypsiksi ja kauniin ruskeiksi.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
© SOK
Avainsanat: silakka
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5