Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Silakkaleivät

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

150 g
Pakastesilakkafileitä
3 rkl
Sitruunamehua
1 dl
Vettä
1/2 tl
Suolaa

Mausteseos:

3 rkl
Rypsiöljyä
2 rkl
Hienonnettua tilliä
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Lisäksi

Maalahden-limppua

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Poista sulaneista silakkafileistä nahka vetämällä se irti. Sekoita kulhossa sitruunamehu, vesi ja suola keskenään. Nosta fileet liemeen ja anna marinoitua viileässä muutama tunti. Valuta silakat. Sekoita mausteseoksen aineet ja nosta joukkoon silakkafileet. Anna maustua viileässä muutaman tunnin ennen tarjoilua. Aseta silakkafileitä leipäviipaleille ja tarjoile.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.9.2011
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.