Silakkaleivät

25.9.2011
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Silakkaleivät

Ainekset

4 annosta
1 150 g pakastesilakkafileitä
2 3 rkl sitruunamehua
3 1 dl vettä
4 0,5 tl suolaa
Mausteseos:
1 3 rkl rypsiöljyä
2 2 rkl hienonnettua tilliä
3 ripaus suolaa
4 ripaus rouhittua mustapippuria
Lisäksi
1 Maalahden-limppua

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 0 g 1 g
Proteiinia 6 g 24 g
Rasvaa 14 g 54 g
Kuitua 0 g 0 g
Energiaa kJ 612 2446
Energiaa kcal 146 585

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Aamu-, väli- ja iltapalat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Poista sulaneista silakkafileistä nahka vetämällä se irti. Sekoita kulhossa sitruunamehu, vesi ja suola keskenään. Nosta fileet liemeen ja anna marinoitua viileässä muutama tunti. Valuta silakat. Sekoita mausteseoksen aineet ja nosta joukkoon silakkafileet. Anna maustua viileässä muutaman tunnin ennen tarjoilua. Aseta silakkafileitä leipäviipaleille ja tarjoile.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: silakka voileipä
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5