Siika-kasvisceviche

25.4.2008
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Siika-kasvisceviche

Ainekset

1 500 - 600 g siikafileitä
2 1 tl suolaa
3 4 rkl sitruunamehua
4 0,75 dl oliiviöljyä
5 2 tomaattia
6 1 pieni punainen chilipalko
7 1 dl vihreitä oliiveja
8 1 kypsä kiinteä avokado
9 3 rkl tuoretta korianteria tai basilikaa
10 3 rkl ruohosipulia

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 10 g
Proteiinia 91 g
Rasvaa 115 g
Kuitua 13 g
Energiaa kJ 5974
Energiaa kcal 1428

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Nypi fileistä ruodot ja poista nahka. Leikkaa kala pieniksi kuutioiksi. Sekoita joukkoon suola ja sitruunamehu. Anna maustua jääkaapissa seuraavaan päivään. Kasta tomaatit kymmeneksi sekunniksi kiehuvaan veteen ja vedä sitten kuori pois. Lohko tomaatit, poista siemenmassa ja leikkaa malto pieniksi kuutioiksi. Halkaise chili, poista siemenet ja leikkaa malto hyvin pieniksi kuutioiksi. Viipaloi oliivit. Halkaise avokadot, poista siemen ja kuoret ja kuutioi malto. Silppua yrtit. Sekoita kaikki ainekset varovasti keskenään ja säilytä jääkaapissa ennen tarjoilua.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5