Sienipasta

20.2.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Sienipasta

Ainekset

4 annosta
1 2 rkl öljyä
2 1 sipuli
3 2 rasiaa (noin 350 g) tuoreita herkku- tai siitakesieniä
4 6 valkosipulinkynttä
5 1 dl parmesaanijuustoa raasteena
6 pastan keitinvettä
7 0,5 tl suolaa
Lisäksi
1 400 g pastaa, esim. lihatortellineja
Tarjoiluun
1 1 dl parmesaanijuustoa raasteena
2 (tuoretta persiljaa tai basilikaa)

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 26 g 105 g
Proteiinia 16 g 62 g
Rasvaa 23 g 91 g
Kuitua 3 g 13 g
Energiaa kJ 1 552 6208
Energiaa kcal 371 1484

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Pastaruoat
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Paloittele sipulit, valkosipulit ja sienet. Kuumenna öljy pannulla ja lisää sipulit ja sienet pannulle. Paista käännellen, kunnes neste on haihtunut ja sienet saaneet väriä.Keitä pasta kovankypsäksi ja säästä n. 2dl keitinvedestä kastikkeeseen. Kaada loput vedestä pois ja sekoita sieniseos sekä parmesan pastan joukkoon. Lisää pastan keitinvettä 1-2 dl ja sekoita nostellen.Tarjoile sienipasta tuoreen persiljan tai basilikan, parmesaanijuuston ja salaatin kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5