Sieni-yrttitäytteinen naudan sisäfilee

29.12.2014
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Sieni-yrttitäytteinen naudan sisäfilee

Ainekset

7 annosta
1 1,5 kg naudan sisäfileetä
2 2 rkl voita
3 1 tl suolaa
4 ripaus rouhittua mustapippuria
Täyte
1 400 g herkkusieniä tai 1l metsäsieniä
2 1 rkl öljyä
3 2 rkl soijakastiketta
4 1 rkl sinappia
5 2 rkl ranskankermaa
6 1 dl silputtuja yrttejä (esim. persiljaa, basilikaa)
7 ripaus rouhittua mustapippuria
Lisäksi
1 paistilankaa sitomiseen

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 1 g 9 g
Proteiinia 48 g 337 g
Rasvaa 12 g 86 g
Kuitua 1 g 7 g
Energiaa kJ 1 297 9077
Energiaa kcal 310 2170

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Naudanliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Paloittele sienet ja haihduta niistä neste kuivassa pannussa. Paista sieniä öljyssä ja lisää soija, sinappi ja ranskankerma. Hauduta hetki ja lisää yrtit ja pippuri. Poista fileen kapeat päät ja leikkaa filee levyksi. Mausta suolalla ja pippurilla,

levitä päälle täyte. Sido liha rullalle ja mausta ulkopuolelta. Sulata voi ja ruskista filee pannussa. Työnnä paistomittari lihaan ja kypsennä punertavaksi 125-asteisessa uunissa kunnes sisälämpötila on 60 astetta, noin 25–30 minuuttia. Jos haluat fileen kypsänä, anna sisälämpötilan nousta 65–70 asteeseen. Anna vetäytyä foliossa 15 minuuttia.

© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5