Sianlihakastike uudella tavalla

9.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Sianlihakastike uudella tavalla

Ainekset

4 annosta
1 500 g porsaanlihasuikaleita
2 1 rkl margariinia tai öljyä
3 2 sipulia silputtuna
4 10 maustepippuria
5 2 rkl vehnäjauhoja
6 4 dl vettä
7 2,5 dl wokkikastiketta
8 0,5 - 1 dl ruoanvalmistuskermaa
9 suolaa tarvittaessa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 13 g 51 g
Proteiinia 27 g 107 g
Rasvaa 25 g 99 g
Kuitua 1 g 5 g
Energiaa kJ 1 585 6340
Energiaa kcal 379 1515

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Kastikkeet
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Ruskista kolmannes lihaa kevyesti sekoittaen paistinpannussa tai padassa rasvassa. Lisää joukkoon vähitellen loput lihasuikaleet ja ruskista niitäkin hiukan. Lisää kuoritut ja silputut sipulit, alenna levyn lämpöä. Lisää pippurit ja jauhot lihojen joukkoon. Sekoita ja ruskista edelleen. Lisää vesi. Keitä kunnes lihat ja sipulit kypsyvät, 10-15 minuuttia. Sekoita joukkoon makusi mukaan wokkikastiketta (esim. Poutun valmiskastike) ja kermaa. Hauduta hetki ja tarjoa vaikkapa riisiputingin eli pinaatti-yrttiriisin lisänä.

Teksti:
Kuvat: Pekka Harste, Studio Fotoni Oy
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5