Sharonrahka

1.3.2007
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Sharonrahka

Ainekset

1 2 sharonhedelmää
2 2 rkl sokeria
3 1 prk (400/250 g) paloiteltuja säilykepersikoita
4 250 g maitorahkaa
5 2 dl vaniljajogurttia
6 2 rkl sokeria

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 163 g
Proteiinia 37 g
Rasvaa 3 g
Kuitua 12 g
Energiaa kJ 3610
Energiaa kcal 863

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Jälkiruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Jauheliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja soseuta sharon-hedelmät. Sekoita valutetut persikat hedelmäsoseen kanssa. Sekoita toisessa kulhossa rahka sekä jogurtti ja mausta seos sokerilla ja ohenna tarvittaessa persikoiden liemellä. Nostele kuppeihin kerroksittain hedelmä- ja rahkaseosta.

© SOK
Avainsanat: persikka rahka
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5