Sharonia ja mozzarellaa

21.1.2014
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Sharonia ja mozzarellaa

Ainekset

2 annosta
1 2 sharon-hedelmää
2 1 pussi (130 g) mozzarellajuustoa
3 10 isoa basilikanlehteä
4 1 rkl oliiviöljyä
5 ripaus suolaa
Lisäksi
1 liotettuja varrastikkuja

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 0 g 0 g
Proteiinia 12 g 24 g
Rasvaa 20 g 40 g
Kuitua 0 g 0 g
Energiaa kJ 958 1917
Energiaa kcal 229 458

Huom! Laskelmassa ei ole huomioitu: sharon-hedelmää

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat
Pääruoka-aine Maitotuotteet

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Huuhtele sharonit. Leikkaa hedelmät ja juusto ohuiksi viipaleiksi. Lado vedessä liotettuihin tikkuihin vuorotellen hedelmää, juustoa ja basilikaa. Ripottele väleihin kevyesti suolaa. Pirskota päälle oliiviöljyä.

Lämmitä 225-asteisessa uunissa 6–8 minuuttia tai kunnes juusto hieman sulaa. Tarjoile alkupaloina.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: mozzarella sharon
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5