Selleritacot

7.9.2015
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Selleritacot

Kasvistacot maistuvat vaikkapa illanistujaisissa. Sujauta selleritacon sisään mm. avokadoa ja suippopaprikaa. Tarjoa lisäksi maustettua ranskankermaa.

Ainekset

4 annosta
1 200 g selleriä
2 0,5 dl rypsiöljyä
Täyte
1 1 pussi salaattisekoitusta
2 1 punasipuli
3 1 - 2 avokadoa
4 1 suippopaprika
5 1 prk valkosipuli-yrttiranskankermaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 7 g 27 g
Proteiinia 4 g 15 g
Rasvaa 32 g 127 g
Kuitua 6 g 26 g
Energiaa kJ 1 364 5454
Energiaa kcal 326 1303

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton, Kasvis
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Lisäkkeet, Helpot & nopeat, Edullinen
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori sellerit ja leikkaa mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi. Kuumenna isolla paistinpannulla reilu loraus öljyä. Paista selleriviipaleet kypsiksi ja reunoiltaan ruskeiksi. Nosta talouspaperinpäälle valumaan. Mausta kevyesti suolalla.

Täytä selleriviipaleet salaatilla, avokadopaloilla, sipuliviipaleilla ja paprikarenkailla. Tarjoa kastikkeena maustettua ranskankermaa.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5