Sellerihillo

11.7.2016
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Sellerihillo

Varsisellereistä valmistettu hilloke sopii juustojen kera tarjottavaksi ja myös yllättäväksi ruokalahjaksi.

Ainekset

1 250 g varsiselleriä
2 2 rkl vettä
3 3 dl sokeria
4 2 rkl limettimehua
5 ripaus suolaa

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 267 g
Proteiinia 3 g
Rasvaa 1 g
Kuitua 8 g
Energiaa kJ 4625
Energiaa kcal 1105

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton, Kasvis, Vegaani
Ruokalajit Lisäkkeet
Ruokatyypit Säilöntä
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Huuhtele ja paloittele sellerit. Keitä niitä veden ja sokerin kanssa 10 minuuttia ilman kantta.
Soseuta seos karkeaksi ja keitä vielä 5 minuuttia. Mausta hilloke limetinmehulla ja ripauksella suolaa.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: hillo selleri
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5