Selleri-juustopaistos

21.10.2015
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Selleri-juustopaistos

Kerma ja juusto viimeistelevät peruna-selleripaistoksen.

Ainekset

6 annosta
1 600 g juuriselleriä
2 500 g jauhoista perunaa
3 150 g juustoraastetta
4 1,5 tl suolaa
5 0,5 tl rouhittua mustapippuria
6 2 dl kermaa
Vuokaan
1 margariinia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 18 g 111 g
Proteiinia 11 g 64 g
Rasvaa 14 g 83 g
Kuitua 4 g 24 g
Energiaa kJ 1 026 6159
Energiaa kcal 245 1472

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton, Kasvis
Ruokalajit Lisäkkeet
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Voitele vuoka margariinilla. Kuori ja leikkaa selleri ja perunat ohuen ohuiksi viipaleiksi esim. juustohöylällä. Asettele viipaleet vuokaan kerroksittain juustoraasteen, suolan ja pippurin kanssa.

Kaada päälle puolet kermasta. Kypsennä uunissa 200 asteessa 40 minuuttia. Ota vuoka uunista, painele pinta tasaiseksi ja kaada loppu kerma päälle. Jatka kypsentämistä vielä 15–20 minuuttia. Anna vetäytyä hetki folion alla.

Video

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: juuriselleri peruna
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5