Seesamisilakkarullat

20.5.2013
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Seesamisilakkarullat

Ainekset

4 annosta
1 1 paketti (300 g) pakastesilakkafileitä
Makuliemi
1 1 dl makeaa soijakastiketta
2 1 limetin mehu
3 1 rkl raastettua inkivääriä
4 1 valkosipulinkynsi
5 2 tl seesamiöljyä
Lisäksi
1 1 rkl seesaminsiemeniä
Voiteluun
1 voita

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 3 g 13 g
Proteiinia 14 g 57 g
Rasvaa 13 g 53 g
Kuitua 0 g 1 g
Energiaa kJ 794 3177
Energiaa kcal 190 759

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Nosta silakat sulamaan laakeaan astiaan. Sekoita makuliemen ainekset ja valuta fileiden päälle. Anna maustua, kunnes silakat ovat täysin sulaneet. Poista silakoista selkäevät ja leikkaa fileet pituussuunnassa kahteen osaan. Rullaa fileet nahkapinta ulospäin ja nosta kevyesti voilla voideltuun pieneen uunivuokaan. Siivilöi liemi ja kaada silakkarullien päälle. Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 8 minuuttia. Ripottele pinnalle seesaminsiemeniä.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: silakka
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5