Seesamilihaa viinikastikkeessa

28.2.2007
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Seesamilihaa viinikastikkeessa

Ainekset

4 annosta
1 600 g naudanpaistia
2 2 punasipulia
3 (vihreitä papuja)
4 1,5 dl punaviiniä
5 1 dl vettä
6 1 rkl riistafondia tai 1 lihaliemikuutio
7 rouhittua mustapippuria
8 3 rkl fariinisokeria
9 1 - 1,5 rkl maissitärkkelysjauhoa
10 0,5 - 1 dl paahdettuja seesaminsiemeniä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 11 g 45 g
Proteiinia 35 g 141 g
Rasvaa 9 g 36 g
Kuitua 2 g 6 g
Energiaa kJ 1 229 4915
Energiaa kcal 294 1175

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Kastikkeet
Pääruoka-aine Naudanliha
Makuja maailmalta Kiinalainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Paloittele liha sopivan kokoisiksi paloiksi. Kuori ja suikaloi punasipulit. Kuumenna pannu ja lisää öljy. Kun öljy on kuumaa lisää liha ja paista se käännellen kypsäksi. Pane pannulle sipulisuikaleet ja kääntele niitä hetki lihan kanssa. Lisää punaviini, vesi ja fondi tai lihaliemikuutio. Mausta pippurilla ja makeuta sokerilla. Sekoita maissijauho pieneen määrään vettä ja kaada sitten ohuena nauhana pannulle koko ajan sekoittaen. Anna kiehahtaa ja ripottele päälle seesaminsiemeniä.Kastike sopii nautittavaksi joko keitetyn riisi tai perunoiden kanssa.

© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5