Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Seesamilihaa viinikastikkeessa

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

600 g
Naudanpaistia
2 kpl
Punasipulia
(vihreitä papuja)
1 1/2 dl
Punaviiniä
1 dl
Vettä
1 rkl
Riistafondia tai 1 lihaliemikuutio
Rouhittua mustapippuria
3 rkl
Fariinisokeria
1 - 1 1/2 rkl
Maissitärkkelysjauhoa
1/2 - 1 dl
Paahdettuja seesaminsiemeniä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Paloittele liha sopivan kokoisiksi paloiksi. Kuori ja suikaloi punasipulit. Kuumenna pannu ja lisää öljy. Kun öljy on kuumaa lisää liha ja paista se käännellen kypsäksi. Pane pannulle sipulisuikaleet ja kääntele niitä hetki lihan kanssa. Lisää punaviini, vesi ja fondi tai lihaliemikuutio. Mausta pippurilla ja makeuta sokerilla. Sekoita maissijauho pieneen määrään vettä ja kaada sitten ohuena nauhana pannulle koko ajan sekoittaen. Anna kiehahtaa ja ripottele päälle seesaminsiemeniä.Kastike sopii nautittavaksi joko keitetyn riisi tai perunoiden kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 28.2.2007
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.