Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Seesam-juustotikut

Fork and knife
20 Kappaletta
Fork and knife
20 Kappaletta

Ainekset

1 kpl
Isoa lehtitaikinalevyä (600 g)
1 kpl
Kananmuna
2 dl
Parmesaanijuustoraastetta
5 rkl
Seesaminsiemeniä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kauli sulanut taikina hieman pidemmäksi, noin 22 x 45 cm:n kokoiseksi levyksi. Voitele levy vatkatulla munalla. Ripottele pinnalle juustoraaste ja seesaminsiemenet ja painele ne kiinni taikinaan. Leikkaa taikinasta noin 2 cm:n levyisiä nauhoja. Kierrä nauhat kierteelle ja nosta leivinpaperoidulle uunipelille. Paista 225-asteisessa uunissa 10–12 minuuttia.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 19.11.2012
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.