Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Savusilakkatäyte

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Monikäyttöinen savusilakkatäyte valmistuu helposti ja nopeasti. Tarjoile lettujen, uuniperunoiden tai kolmioleipien täytteenä.

Ainekset

1 kpl
Sipuli tai punasipuli
1 rkl
Öljyä
400 g
Savusilakoita
1 kpl
Kevytranskankermaa
1/2 dl
Tilliä
Valkopippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota se öljyssä pannulla. Poista savusilakoista nahka ja ruodot. Paloittele kala. Sekoita ranskankerman joukkoon paistettu sipuli, savusilakat, hienonnettu tilli sekä hieman valkopippuria. Tarjoile lettujen, uuniperunoiden tai kolmioleipien täytteenä.

Miltä maistui?
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 12.7.2006
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.