Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Savulohi-rucolapasta

Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta

Ainekset

1 kpl
Tuorepastaa
Vettä, suolaa
2 dl
Ruokakermaa
250 g
Savulohta
1 kpl
Ruukku rucolaa
3 rkl
Tilliä
Mustapippuria
1 - 2 rkl
Sitruunamehua
Suolaa tarvittaessa
Juustoraastetta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valmista kastike. Paloittele kala ja poista ruodot. Pilko rucola ja hienonna tilli. Kuumenna kerma kattilassa, lisää lohi, rucola ja tilli. Kuumenna kiehuvaksi ja mausta. Valuta pasta. Sekoita kastike pastan joukkoon tai tarjoa erikseen.

Miltä maistui?
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.7.2009
|
Muokattu: 5.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.