Savukalatäytteiset rieskarullat

27.2.2007
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Savukalatäytteiset rieskarullat

Voit tehdä rieskat itse tai käyttää valmiita leipiä.

Ainekset

6 kappaletta
Ohrarieska:
1 0,5 l piimää
2 1 tl ruokasoodaa
3 1 tl suolaa
4 7 dl ohrajauhoja
5 3 dl vehnäjauhoja
Täyte:
1 1 prk punaisia papuja
2 150 g savukalaa, esim. silakkaa tai siikaa
3 2 valkosipulinkynttä
4 0,5 dl vastapuristettua sitruunanmehua
5 0,5 dl ruohosipulisilppua
6 ripaus cayennenpippuria
7 suolaa ja rouhittua mustapippuria

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 87 g 520 g
Proteiinia 26 g 158 g
Rasvaa 8 g 50 g
Kuitua 17 g 101 g
Energiaa kJ 2 241 13448
Energiaa kcal 536 3214

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Leivonnaiset, Aamu-, väli- ja iltapalat
Ruokatyypit Suolaiset leivonnaiset, Kalaruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Ohrarieska: Lämmitä uuni 250 asteeseen. Sekoita kaikki aineet keskenään. Muotoile taikinasta leivinpaperille ohuita rieskoja. Pistele rieskoja haarukalla ja paista heti noin 10-15 minuuttia, kunnes rieskat ovat kauniin kullanruskeita. Voitele lämpimät rieskat sulalla voilla ja kääri ne sitten muoviin pehmenemään.

Täyte: Valuta pavut ja hienonna ne monitoimikoneessa. Lisää loput aineista ja anna käydä tasaiseksi. Levitä tahnaa rieskoille. Asettele tahnan päälle vielä pari salaatinlehteä ja kääri rullalle.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Avainsanat: kala pavut rieska savulohi
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5