Savukalabruschetat

30.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Savukalabruschetat

Ainekset

4 annosta
1 200 - 250 g savukalaa
2 2 kevätsipulin vartta tai 2 rkl ruohosipulia
3 1 rkl sitruunan mehu
4 rouhittua mustapippuria
5 4 rapeaa leipäviipaletta puolitettuna
6 0,5 dl oliiviöljyä
7 ruohosipulia
8 1 - 2 valkosipulinkynttä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 12 g 50 g
Proteiinia 11 g 43 g
Rasvaa 20 g 80 g
Kuitua 1 g 5 g
Energiaa kJ 1 136 4545
Energiaa kcal 272 1086

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Aamu-, väli- ja iltapalat, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Kalaruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Paahda leivät ja sivele ne öljyllä ja valkosipulilla.Pieni savukala paloiksi ja silppua kevätsipulin varret. Jaa kalapalat ja sipulisilppu leiville. Valele leipien päälle sitruunanmehua. Mausta rouhitulla mustapippurilla ja tarjoa heti.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5