Savukala-ruisnapit

22.4.2012
2 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Savukala-ruisnapit

Ainekset

10 annosta
1 200 g kylmäsavulohta
2 2 rkl sitruunamehua
3 1 dl silputtua tilliä
4 2 rkl silputtua aurinkokuivattua tomaattia
Lisäksi
1 ohuita kuivattuja ruislastuja (esim. ruissipsi)

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 3 g 29 g
Proteiinia 3 g 33 g
Rasvaa 3 g 34 g
Kuitua 1 g 8 g
Energiaa kJ 232 2317
Energiaa kcal 55 554

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Kalaruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuutioi lohi hienoksi. Siirrä lohi kulhoon ja mausta se sitruunamehulla. Lisää tilli ja aurinkokuivatut tomaatit. Nosta kullekin ruisnapille vähän lohiseosta juuri ennen tarjoamista, jotta sipsit säilyttävät rapeutensa.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: kala kylmäsavulohi
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5