Savukala-munasalaatti

20.1.2008
2 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Savukala-munasalaatti

Ainekset

4 annosta
1 vihreää salaattia tai rucolaa
2 300 - 400 g perattua savukalaa
3 150 g leipäjuustoa
4 0,5 hunaja- tai verkkomeloni
5 muutama kirsikkatomaatti
6 2 kovaksi keitettyä kananmunaa
7 ruohosipulia
Kastike:
1 1 rkl dijonsinappia
2 1 rkl hunajaa
3 2 tl valkoviinietikkaa
4 1 rkl öljyä
5 suolaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 15 g 59 g
Proteiinia 28 g 111 g
Rasvaa 26 g 104 g
Kuitua 1 g 5 g
Energiaa kJ 1 685 6739
Energiaa kcal 403 1611

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Helpot & nopeat, Piknik, Brunssi, Lounas
Ruokatyypit Salaatit, Kalaruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Huuhdo ja kuivaa salaatti. Levitä salaattisuikaleet tai rucola laakean salaattikulhon tai vadin pohjalle. Paloittele savukala ja poista samalla ruodot. Kuutioi juusto. Poista melonista siemenet, lohko meloni, poista kuori ja kuutioi hedelmäliha. Kuori ja lohko munat. Asettele ainekset salaattisuikaleiden päälle. Sekoita kastike ja valuta salaatille.

Video

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5