Savujuusto-tonnikalavuoka

22.3.2008
10 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Savujuusto-tonnikalavuoka

Ainekset

4 annosta
1 2 prk (à 185 g/140 g) tonnikalahiutaleita öljyssä
2 1 ruukku ruohosipulia
3 150 g savusulatejuustoviipaleita
4 500 g pakasteperunasipulisekoitusta
5 2 dl ruokakermaa
6 0,5 tl suolaa
7 1 tl timjamia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 22 g 86 g
Proteiinia 29 g 117 g
Rasvaa 16 g 63 g
Kuitua 1 g 5 g
Energiaa kJ 1 451 5805
Energiaa kcal 347 1387

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Kalaruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Valuta öljy tonnikalasta. Hienonna ruohosipuli ja savujuustoviipaleet. Sekoita tonnikala, ruohosipulisilppu, savujuusto ja perunasipulisekoitus uunivuoassa keskenään. Sekoita kulhossa ruokakerma, suola ja timjami. Kaada vuokaan päällimmäiseksi. Kypsennä uunin alatasolla noin tunti. Peitä halutessasi vuoka paistamisen loppupuolella leivinpaperilla, jotta pinta ei kuivu liikaa. Tarjoa raikkaan, esimerkiksi ananas-jäävuorisalaatin salaatin kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5