Savoijinkaali-kinkkukiusaus

9.9.2018
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Savoijinkaali-kinkkukiusaus

Upota kinkkukiusaukseen reippaasti savoijinkaalia ja mehevöitä juustokermalla.

Ainekset

1 0,5 (noin 600 g) savoijinkaalia
2 2 rkl rypsiöljyä
3 1 pussi (500 g) peruna-sipulisekoitusta (pakaste)
4 1 pussi (300 g) kinkkusuikaleita
5 2 prk (à 2 ½ dl) kolmen juuston ruokakermaa
6 2 tl provencale-yrttimaustetta
7 1 tl suolaa
8 2 dl juustoraastetta
Lisäksi
1 1 rkl rypsiöljyä vuokaan

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 107 g
Proteiinia 106 g
Rasvaa 179 g
Kuitua 18 g
Energiaa kJ 10395
Energiaa kcal 2484

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

  • Kuumenna uuni 225 asteeseen. Hienonna kaali. Paista kaalia öljyssä pannulla 2–4 minuuttia.
  • Voitele laakea uunivuoka. Kaada perunasuikaleet vuokaan. Sekoita kaali, kinkku ja kerma joukkoon. Mausta yrttiseoksella ja suolalla.
  • Kypsennä kiusausta uunin alatasolla 20 minuuttia. Laske uunin lämpö 200 asteeseen, ripottele juustoraaste pinnalle ja kypsennä noin 30 minuuttia.
Teksti:
Kuvat: Tuomas Kolehmainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5