Savariini ja annonasalaatti

21.2.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Savariini ja annonasalaatti

Ainekset

8 palaa
1 4 munaa
2 2 dl ruokosokeria
3 1 rkl vaniljasokeria
4 1 dl vehnäjauhoja
5 1 dl maissitärkkelystä
6 1 tl leivinjauhetta
Kostuttaminseen
1 0,5 l päärynäsiideriä
Sisään
1 2 - 3 annoonaa
2 1 appelsiinin mehu
3 2 rkl sitruunamehua
4 (sokeria)
5 1 rkl voita
Koristeluun
1 appelsiinin tai sitruunan kuorta tai sukaattia

Ravintoaineet

Pala Resepti
Hiilihydraatteja 40 g 322 g
Proteiinia 5 g 37 g
Rasvaa 4 g 35 g
Kuitua 1 g 8 g
Energiaa kJ 1 001 8009
Energiaa kcal 239 1914

Reseptitiedot

Ruokalajit Jälkiruoat, Leivonnaiset
Ruokatyypit Makeat leivonnaiset
Pääruoka-aine Hedelmät

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Voitele ja jauhota tavallinen kuivakakkuvuoka. Kuumenna uuni 175 asteeseen.Vaahdota munat. Lisää sokerit ja jatka vatkaamista, kunnes vaahto on vaaleaa. Lisää sihdaten jauhot, joihin olet sekoittanut maissitärkkelyksen ja leivinjauheen.Kaada taikina vuokaan ja kypsennä uunin alaosassa noin 40 minuuttia.Kostuta kakku lämpimänä vuoassaan siiderillä. Odota hetki ja kumoa kakku vadille.Halkaise annoonat ja poista siemenet ja kuori. Viipaloi malto kasariin. Lisää appelsiini- ja sitruunamehut. Kuumenna varoen, että palat pehmenevät hiukan. Lisää voi ja tarpeen mukaan sokeria.Kaada seos kakun keskelle ja koristele. Tarjoa lisänä vaniljakastiketta.

Teksti:
Kuvat: Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
© SOK
Avainsanat: kahvikakku
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5