Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Saunalenkki

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

1 kpl
Lenkkimakkara
1 kpl
Pussi (400 g) pakastettuja valkosipuliperunoita
1 kpl
Pussi (200 g) pakasteherneitä
2 dl
Juustoa raasteena
Mustapippurirouhetta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Poista makkarasta kuori ja leikkaa pintaan viiltoja. Nosta lenkki folioarkille.Kaada makkaran keskelle jäiset valkosipuliperunat tai pikkuporkkanat ja herneet. Peitä kasvikset juustolla ja työnnä juustoa myös makkaran viiltoihin.Sulje folio paketiksi. Kuumenna makkaraa ja kasviksia paketissa peltivuoassa kiukaan päällä noin 15 minuuttia tai kunnes tunnet kypsän tuoksun.Tarjoa lisänä tuoreita tomaatteja ja ketsuppia sekä sinappia. Myös näkkileipä sopii.Kiuaslenkin voi korvata grillimakkaroilla ja ranskanperunoilla, jotka kypsyvät grillissä wokkipannussa tai muurinpohjapannulla. Pistele makkarat ennen kypsennystä, niin ne eivät halkeile.

Miltä maistui?
Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 13.2.2007
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.