Satsuma-seicurry

26.10.2017
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Satsuma-seicurry

Hauska, helppo ja näyttävä arjen makuylläri syntyy pakasteseidistä ja satsumasta.

Ainekset

4 annosta
1 1 paketti (à 400 g) pakasteseitiä
2 4 satsumaa tai klementiiniä
3 1 sipuli
4 2 valkosipulinkynttä
5 1 punainen chili
6 4 rkl öljyä
7 1 rkl tomaattipyreetä
8 2 tl hunajaa tai sokeria
9 1 tl kurkumaa
10 1 tl currya
11 2 - 4 dl vettä
12 1 tl suolaa
13 1 ruukku korianteria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 11 g 43 g
Proteiinia 18 g 74 g
Rasvaa 14 g 58 g
Kuitua 2 g 7 g
Energiaa kJ 1 044 4176
Energiaa kcal 250 998

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Kalaruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sulata kala pakkauksen ohjeen mukaan. Kuutioi suupaloiksi.

Pese kaksi satsumaa huolellisesti ja raasta niiden kuoret.

Purista kolmen satsuman mehut. Kuori yksi satsuma ja jaa se lohkoiksi.

Kuori sipulit. Viipaloi sipuli ja hienonna valkosipuli. Halkaise chili ja poista siemenet, mikäli et halua ruoasta kovin tulista. Hienonna chili.

Kuumenna öljy pannulla. Paista sipulia, valkosipulia ja chiliä 2 minuuttia. Lisää pannulle tomaattipyree, hunaja ja mausteet. Paista 2 minuuttia. Lisää joukkoon ensin noin 2 dl vettä, satsumamehu ja kuoret. Lisää vettä tarvittaessa. Keitä 15 minuuttia.

 

Lisää pannulle kalapalat ja suola. Kypsennä vielä 10 minuuttia. Hienonna joukkoon korianteria.

Teksti:
Kuvat: Tuomas Kolehmainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5