Saslikki

9.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Saslikki

Ainekset

4 annosta
1 600 g naudan ulko- tai sisäfileetä
Marinadi:
1 0,5 dl öljyä
2 1 dl punaviiniä
3 2 valkosipulin kynttä
4 1 tl timjamia
5 0,5 tl valkopippuria
6 1 tl suolaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 0 g 0 g
Proteiinia 32 g 127 g
Rasvaa 18 g 70 g
Kuitua 0 g 0 g
Energiaa kJ 1 259 5037
Energiaa kcal 301 1204

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Naudanliha
Makuja maailmalta Venäläinen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sekoita marinadin ainekset. Leikkaa liha palasiksi ja pane ne marinointiliemeen. Anna marinoitua muutaman tunnin tai yön yli. Kuumenna uunin grillivastus. Pujottele lihapalat kylmässä vedessä liotettuihin puisiin varrastikkuihin. Paista vartaat uunin keskitasolla noin 10 minuuttia. Tarjoile lisäkkeenä tomaatteja, sitruunaa, ruohosipulia sekä haudutettua hapankaalia.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5