Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Saslikki

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

600 g
Naudan ulko- tai sisäfileetä

Marinadi:

1/2 dl
Öljyä
1 dl
Punaviiniä
2 kpl
Valkosipulin kynttä
1 tl
Timjamia
1/2 tl
Valkopippuria
1 tl
Suolaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sekoita marinadin ainekset. Leikkaa liha palasiksi ja pane ne marinointiliemeen. Anna marinoitua muutaman tunnin tai yön yli. Kuumenna uunin grillivastus. Pujottele lihapalat kylmässä vedessä liotettuihin puisiin varrastikkuihin. Paista vartaat uunin keskitasolla noin 10 minuuttia. Tarjoile lisäkkeenä tomaatteja, sitruunaa, ruohosipulia sekä haudutettua hapankaalia.

Miltä maistui?
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 9.1.2005
|
Muokattu: 4.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.