Sardiinipizzat rieskoista

2.6.2010
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Sardiinipizzat rieskoista

Ainekset

4 kappaletta
1 4 pientä rieskaa
2 4 rkl tomaattiketsuppia
3 2 prk (à 120 g) tomaattisardiineja
4 1 dl mustia oliiveja
5 1 tl oreganoa
6 2 - 3 dl pizzajuustoraastetta

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 19 g 75 g
Proteiinia 25 g 100 g
Rasvaa 20 g 81 g
Kuitua 2 g 7 g
Energiaa kJ 1 496 5984
Energiaa kcal 358 1430

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Leivonnaiset, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Suolaiset leivonnaiset
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Pane rieskat leivinpaperilla peitetylle pellille. Sivele jokaiselle rieskalle ruokalusikallinen ketsuppia.Halkaise sardiinit kahdeksi fileeksi ja jaa fileet rieskoille. Pane sinne tänne muutama oliivi. Sirottele päälle oreganoa ja juustoraastetta.Pane pizzat 225-asteiseen uuniin noin 10 minuutiksi eli kunnes pizzat kuumenevat ja juusto sulaa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5